
راهنمای جامع سئو کردن صفحه محصول
راهنمای جامع سئو کردن صفحه محصول: چگونه توضیحات محصول را سئو شده بنویسیم تا قابل رهگیری باشد.
نوشتن یک صفحه کارآمد برای محصول برای گرفتن رتبه خوب از طرف گوگل حیاتی است.
متخصصان سئو تمایل دارند به جای تمرکز روی محتواهای کوتاه و خلاصه شده برای سئوی محصولات تلاش زیادی را صرف نوشتن محتواهای طولانی کنند ( در این مورد منظور ما محتوای طولانی در وبلاگ است).
با این حال نوشتن توضیحات سئو شده محصولات به اندازه سایر محتواهای تولید شده در سودآوری نهایی کسب وکار شما مهم است.
صادقانه بگویم ما در موسسه مالی TCF نمی توانیم باور کنیم که چه تعداد از کسب وکارها توضیحات محصولی ارائه می کنند که به اندازه کافی هم خوب نیستند.
تنها کاری که آن ها انجام می دهند این است که پولشان را به رخ ما بکشند.
به همین دلیل هر وقت یک مشتری فعال در زمینه تجارت الکترونیک معامله ای انجام می دهد ما همیشه قبلش اطمینان حاصل می کنیم که صفحات فروش محصولاتشان را مورد بازبینی قرار دهیم.
وقتی شروع به نوشتن توضیحات بهینه شده برای محصول می کنید کم کم متوجه می شوید اکثر رقبایتان کارشان را اشتباه انجام می دهند اما هنوز هم در صدر فهرست وبسایت هایی هستند که گوگل نشان می دهد چون هیچ کس دنبال انجام این کار به بهترین روش نیست.
این یک فرصت بسیار عالی در اختیار کسب وکارهای کوچکی است که فرایند سئو را به کار می برند.
اگر بتوانید رتبه بهتری نسبت به رقبای قویترتان کسب کنید می توانید بیشتر هم بفروشید (که البته طبیعی است!) و در زمین بازی تجارت با یک بودجه کم برنده شوید.
مهم نیست در کدام پلتفورم فروش مثل ووکامرس (WooCommerce)، شاپیفای (Shopify)، آمازون یا سایر پلتفورم ها فعالیت دارید، راهنمای حاضر به شما کمک خواهد کرد تا به شکل صحیحی فهرست بندی تجارت الکترونیکی خود را بهینه سازی کنید و وارد قیف ترافیک واقعی و طبیعی شوید که تا پیش از این از آن چشم پوشی کرده بودید.
چگونه صفحات تجارت الکترونیک سئو شده برای محصولات بنویسیم که رتبه بگیرد
نوشتن توضیحات سئو شده برای محصول لزوما کار شاقی نیست. به ما اعتماد کنید چون همه این فرایند فقط و فقط با دنبال کردن یک فرمول خاص انجام می شود.
تنها کافی است مراحل ذیل را دنبال کنید:
مرحله ۱: از نرم افزار سمراش (SEMrush) برای پیدا کردن کلیدواژه های سودآور استفاده کنید.
اولین مرحله درست کردن فهرستی از کلیدواژه هایی است که محصولتان به خاطر استفاده از آن ها قرار است رتبه بندی شود.
ما از یک ابزرا به اسم سمراش استفاده می کنیم و البته جزو طرفداران پروپا قرص خدمات آن ها هستیم.
از طرف دیگر شراکت کاری هم بین ما وجود دارد که باعث می شود ۷ روز رایگان بتوانید از این ابزار استفاده کنید.
در صفحه خانگی تعدادی گزینه را مشاهده می کنید:
- شما می توانید آدرس اینترنتی صفحه خانگی خودتان را وارد کنید تا کلیدواژه هایی را پیدا کنید که از نظر آن ها در حال حاضر مجاز به استفاده از آن ها برای کسب رتبه هستید (یا شاید همین حالا هم بر اساس آن ها رتبه گرفته باشید).
- شما می توانید آدرس اینترنتی صفحه محصول رقیبتان را وارد کنید تا بفهمید آن ها از کدام کلیدواژه ها برای کسب رتبه در گوگل استفاده کرده اند.
- می توانید کلیدواژه های مرتبط با محصولتان را وارد کنید تا بفهمید بر اساس نظر سمراش کدام کلیدواژ ها با محصول شما قرابت دارند و می توانید با استفاده از آن ها کسب رتبه کنید.
به محض اینکه آدرس اینترنتی خودتان، رقیبتان یا خود محصولتان را وارد سمراش کردید ناحیه جغرافیایی مورد نظرتان برای کسب نتایج را انتخاب کرده و بعد دکمه «حالا شروع کنید» را بزنید.
در این مثال بخصوص ما از کلیدواژه «هدفون آیفون» استفاده کردیم.
اگر قبلا برای یک دوره رایگان استفاده از امکانات نرم افزار ثبت نام نکرده اید قبل اینکه بتوانید نتایج را ببینید از شما درخواست می شود یک حساب کاربری برای خود بسازید.
با لینک بالا و وارد کردن آدرس ایمیل و یک رمز عبور حساب کاربری رایگان خود را بسازید.
بعد از ساخت حساب کاربری یک فهرست به شما ارائه خواهد شد که شامل کلیدواژه های پیشنهادی قابل استفاده برای کسب رتبه، گرایشات کلیدواژه ها، رقبای بالقوه و یک دامنه وسیع از سایر داده ها برای وارسی شما است.
برای الان ما تنها دنبال ایجاد فهرستی از کلیدواژه هایی هستیم که می توان برای بهینه سازی فهرست بندی محصول شما استفاده کرد.
در عکس بالا می توانید فهرستی از کلیدواژه های پیشنهادی را ببینید که مرتبط با عبارت «هدفون آیفون» هستند همراه با میزان جستجوی ماهانه انجام شده در موردشان و نیز هزینه به ازای هر کلیک روی این کلیدواژه ها برای تبلیغات روی گوگل که در عکس مشخص است.
روی دکمه «صدور» کلیک کنید تا فهرست مورد نظر دانلود شود وبعد تعیین کنید کدام کلیدواژه ها را می خواهید تا برای بهینه سازی صفحه محصولتان و کسب رتبه گوگلی استفاده شوند.
در این مثال مخصوص ما قصد داریم از ۵ کلیدواژه برتر پیشنهاد شده استفاده کنیم و البته فرض بر این است که ما قصد فروش هدفون اپل آیفون ۷ را داریم.
در اینجا کلیدواژه های مورد نظر ما برای هدف گذاری فهرست شده است:
- هدفون آیفون ۷
- هدفون آیفون
- هدفون بیسیم آیفون
- هدفون بیسیم آیفون ۷
- هدفون اپل برای آیفون ۷
حالا که فهرستمان آماده است زمان آن فرا رسیده تا شروع به بهینه سازی صفحات محصولتان کنید.
مرحله ۲: آدرس اینترنتی صفحه محصولتان را بهینه سازی کنید.
این یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که دارندگان فروشگاه های تجارت الکترونیک مرتکب می شوند.
آن ها به جای اینکه آدرس اینترنتی خود را برای دربر گرفتن کلیدواژه های مهم بهینه سازی کنند معمولا به آدرس دامنه وبسایتشان می چسبند: «http://domain.com/?product=1234&category=0123» .
آدرس دامنه وبسایت آن چیزی را که موتورهای جستجو برای ارسال ترافیک به شما نیار دارند را در اختیارشان قرار نمی دهد.
در عوض شما باید حداقل کلیدواژه عمده و اصلی خودتان را در آدرس اینترنتی صفحه محصولتان بگنجانید. در مثال ما آدرس اینترنتی چیزی شبیه این خواهد بود: http://domain.com/apple-iphone-7-earbuds.
این نوع آدرس اینترنتی نه تنها به موتورهای جستجواعلام می کند که شما دنبال چه کلیدواژه هایی برای کسب رتبه صفحه محصولتان هستید بلکه همچنین به افزایش نرخ کلیک بازدیدکننده های بالقوه روی لینک صفحه شما کمک می کند.
وقتی بازدیدکننده های بالقوه می بینند صفحه ای که می خواهند واردش شوند در واقع مرتبط با کلیدواژه هایی است که جستجو می کردند بیشتر روی لینک شما کلیک می کنند.
شما باید از به کارگیری کلیدواژه های زاید یا تلنبار کردن کلیدواژه ها در لینک خود خودداری کنید چون از نظر موتورهای جستجو حالت هرزنامه به خود خواهد گرفت و در طولانی مدت به نفع شما نخواهد بود.
به همان کلیدواژه اصلی خود در ساختار آدرس اینترنتی صفحه تان بچسبید و خواهید دید که همه چیز خوب پیش می رود.
مرحله ۳: تگ تیتر اول صفحه محصول را بهینه سازی کنید.
تگ تیتر اول شما معمولا اولین تگی است که بازدیدکننده ها هنگام وارد شدن به صفحه شما می بینند.
برای این پست تگ تیتر اول اینطور نوشته شده: «راهنمای جامع برای سئو کردن محصول: چگونه توضیحات محصولی بنویسیم که از لحاظ سئو قابل رهگیری باشد».
تگ تیتر اول بعد از ساختاربندی آدرس اینترنتی صفحه محصول مهم ترین ناحیه برای بهینه سازی است و باید شامل کلیدواژه اصلی شما باشد و در صورت امکان حداقل یک یا تعداد بیشتری کلیدواژه مرتبط را دربر بگیرد.
در مثال ما ۲ کلیدواژه منتخب «سئوی محصول» و «نحوه نوشتن توضیحات محصول برای رهگیری سئو» است.
در مورد مثال ما از هدفون آیفون ۷، تیتر عنوان می تواند اینگونه باشد: « بهترین هدفون های آیفون – هدفون های بسیم آیفون ۷ با کاربرد آسان» که در این عنوان ۴ کلیدواژه را هدف قرار داده ایم:
- هدفون آیفون
- بهترین هدفون آیفون
- هدفون های بیسیم آیفون ۷
- هدفون های بسیم آیفون ۷ با کاربرد آسان
مجددا تاکید می کنیم که شما باید از تلنبار کردن کلیدواژه ها در تگ تیتر اول خود ( یا تیتربندی/ عنوان) خودداری کنید.
موتورهای جستجو کلیدواژه های گنجانده شده شما را خواهند دید و تا زمانی که کلیدواژه های اصلی شما با جستجو پیدا می شوند موتورهای جستجو شروع به رتبه بندی شما بر اساس کلیدواژه های مرتبطی خواهند کرد که ممکن است به همان ترتیبی که شما در تیترتان ردیف کرده اید ظاهر نشوند.
شما ظرفیت کسب رتبه بر اساس کلیدواژه «هدفون های آیفون با قابلیت کاربرد آسان» را درست به اندازه کلیدواژه «هدفون های بیسیم آیفون ۷» دارید.
هرچند ترتیب این ها متفاوت است اما الگوریتم های اصلی موتور جستجو قادر به تشخیص این مساله هستند که شما باید برای جستجوی کلیدواژه های مذکور در نتایج ظاهر شوید.
مرحله ۴: توضیحات متای محصول را بهینه سازی کنید.
عبارت متا دیسکریپشن (meta description) یا به فارسی توضیحات متا چیزی است که موتورهای جستجو به مشتریان بالقوه شما نشانش می دهند آن هم وقتی آن ها کلیدواژه های شما را در اینترنت جستجو می کنند.
در اکثر مواقع این موتورهای جستجو هستند که متای توضیحات محصولات شما را (از محتوایتان) به شکل خودکار انتخاب می کنند بر اساس چیزی که معتقد هستند باید نشان داده شود.
هرچند اگر خودتان توضیحات متا را بهینه سازی کنید می توانید کلیدواژه هایی بگنجانید که توجهات را جلب کرده و به بهبود رتبه شما کمک خواهند کرد.
عکس ذیل مثال خوبی در رابطه با متای بهینه شده توضیحات برای «هدفون آیفون» است.
هرچند هدف شما صرفا بهینه سازی خود کلیدواژه نیست. این شانس در اختیار شما است تا توجه بازدیدکننده ها را جلب کرده و آن ها را ترغیب کنید تا روی لینک فهرست بندی شما که مرتبط تر از مال رقبایتان است کلیک کنند.
امکانات و منافع حاصل از نوشتن توضیحات متای محصول فراوان است پس اطمینان حاصل کنید که از آن ها در کنار کلیدواژه هایتان استفاده می کنید.
مرحله ۵: فهرست امکانات و منافع الویت دار را برای خودتان درست کنید.
وقتی یک بازدیدکننده وارد صفحه محصول شما می شود در حالت بررسی و تحلیل قرار می گیرد.
این یعنی می خواهد محتوای شما را آن اندازه بخواند که مطمئن شود جای درستی آمده و دارد به محصولی نگاه می کند در نظر داشته است.
اینجا همان قسمتی است که شما به معرفی فهرست امکانات و منافع الویت دارتان می پردازید در حالی که هنوز میخواهید مطمئن شوید تمام کلیدواژه های تعیین شده را پوشش داده اید.
گنجاندن کلیدواژه های اصلی در ۱۰۰ کلمه نخست محتوا برای کسب رتبه بالا حیاتی است.
در اینجا نمونه ای از امکانات و منافع الویت دار از صفحه ای در سایت آمازون آورده ایم:
- هدفون های سبک و اصلی آیفون ۷ با دی ای سی (DAC) داخلی ۱۰ درایور داینامیک که صدایی دقیق، واضح و شفاف را با بیس های قدرتمند خود تولید می کند.
- وصل و پخش آهنگ – هدفون های سبک با تاییدیه MFI که با آیفون، آی پد و آی پاد سازگار بوده و بدون مشکل کار می کنند.
- طراحی زیبا و متناسب با ارگونومی بدن – سبک و راحت، طراحی مناسب با داخل گوش که به آسانی در گوش جای گرفته و صداهای مزاحم را حذف می کند.
قانون فروش بر اساس امکانات و منافع را دنبال کرده و خواهید دید که فهرست الویت هایتان به افزایش نرخ کلی تبدیل شما کمک خواهد کرد در حالی که همزمان باعث افزایش رتبه شما در فهرست نتایج جستجو خواهد شد.
شما می توانید در مثال بالا ببینید که هر کدام از این امکانات به منافع مربوط به آن امکان خاص گره خورده است و در نتیجه به مشتریان بالقوه کمک می کند بفهمند چرا امکانات ارائه شده اهمیت دارند و در عین حال شامل کلیدواژه های چندگانه هم می شوند.
مرحله ۶: بخش عمده محتوای مربوط به توضیحات محصول را تولید کنید.
صفحات محصول در اکثر بخش ها به عنوان صفحات ورود وبسایت ها در نظر گرفته می شوند.
آن ها محلی برای ورود بازدیدکننده های شما، اقدام به خرید و بعد اتمام فرایند تبدیل هستند.
از سوی دیگر پست های وبلاگی به عنوان صفحات محتوا در نظر گرفته می شوند.
نقش آن ها به طور غیر مستقیم متفاوت از یک صفحه ورودی محصول است بنابراین روشی که شما برای تولید محتوا در مورد صفحات محصولتان استفاده می کنید نیز متفاوت است.
با ذکر این مطلب شما نیاز دارید تا طول محتوای خود را با طول محتوایی که رقبایتان در حال حاضر به کار می برند هماهنگ کنید یا از آن جلو بزنید تا رتبه اول در نتایج جستجو را به خود اختصاص دهید.
آن ها الویت های خود را مشخص کرده اند و الگوریتم های موتور جستجو به شما می گویند که خواهان دیدن چه نتایجی هستند.
در کل شما باید اطمینان حاصل کنید که محتوایتان در مجموع روی صفحه حداقل ۳۰۰ کلمه داشته باشد.
شما محتوا را فقط به خاطر خود محتوا تولید نمی کنید.
محتوایی که تولید می کنید باید بر محور پاسخ مستقیم قرار داشته باشد جایی که تمرکز شما روی کمک به مشتریان بالقوه برای تصویرسازی مالکیت محصول است و نشان می دهد چرا محصولات شما از سایر محصولات متمایز و البته بهتر هستند.
شما جدا باید از دوباره کاری در مورد محتوا پرهیز کنید.
در حالی که ما خودمان طرفدار پست های وبلاگی بالای ۲۰۰۰ کلمه هستیم البته این مقدار را برای پست های وبلاگی مناسب می دانیم نه برای صفحه ورود محصول.
صفحات ورودی باید بتوانند سریع و موثر چیزی را برای مخاطب توضیح دهند (مثلا علت اینکه چرا مخاطب به محصول شما نیاز دارد).
مرحله ۷: تصاویری را که به کار می برید بهینه سازی کنید.
تصاویری که برای محصول استفاده می کنید بایستی در تعدادی از جاها بهینه سازی شوند.
باید اطمینان حاصل کنید که تصاویر انتخابی دارای وضوح بالا باشند تا بتوانند جزئیات دقیق محصول شما را به نمایش بگذارند اما همچنین باید به عناوینی که تصاویر را با آن ها ذخیره می کنید توجه داشته باشید.
به علاوه باید به «زیرتگ ها» که روی صفحات استفاده می کنید و مندرجات زیر عکس ها و تصاویر در صورت موجود بودن دقت کنید.
در مثال ما از اپل آیفون، فرض می کنیم که ۵ تصویر مختلف در دست داشته باشیم.
شما نمی توانید همه این ۵ تصویر را با عنوان apple-iphones.jpg ذخیره کنید چون در این صورت فرصت گنجاندن کلیدواژه های مرتبط درعناوین عکس ها از دستتان می رود.
عکس ها را با عناوین متفاوت نامگذاری کنید برای مثال:
- apple-iphone-earbuds.jpg
- wireless-apple-iphone-earbuds.jpg
- best-wireless-iphone-earbuds.jpg
- comfortable-iphone-7-earbuds.jpg
مندرجات بالا یا پایین عکس ها باید توصیفی بوده و ویژگی هایی از محصول را مشخص کند که شما سعی دارید با تصویر نشان دهید.
به جای استفاده از کلیدواژه ها در مندرجات عکس روی امکانات و منافع محصول تمرکز کنید تا هم مقدار محتوای هر صفحه افزایش یابد و هم اینکه به مشتریان بالقوه کمک شود تا بتوانند تصمیم به خرید بگیرند.
به عنوان یک تذکر باید بدانید که گوگل از شما می خواهد متن بالا یا پایین تصویر توضیحی و توصیفی باشد.
هدف در اینجا کمک به اشخاصی است که از لحاظ بینایی مشکل دارند.
با اینحال گوگل هرگز این موضوع را به کسی تحمیل نمی کند و همچنان به نفع رساندن به سایت هایی که این مساله را نادیده می گیرند در جهت استفاده از کلیدواژه ها به شکل سودمند کمک می کند.
به همین دلیل ما پیشنهاد می کنیم در صورت امکان هر ۲ گزینه را امتحان کنید.
مرحله ۸: ویدیوهایی را که استفاده خواهید کرد بهینه سازی کنید.
به کار گرفتن ویدیو روی صفحات محصول یک روش عالی برای افزایش فروش توسط نشان دادن محصول در حال استفاده شدن است.
الگوریتم های موتور جستجو به طرز باورنکردنی هوشمند هستند و محتوای داخل ویدیو را شاخص بندی خواهد کرد.
این کار میزان محتوا را دو برابر خواهد کرد و به شما برای افزایش میزان ارتباط با کلیدواژه های خاصی که در تلاش برای کسب رتبه بر اساسشان هستید کمک می کند و باعث می شود یک قدم از سایر رقبایتان جلو بیفتید.
عنوان ویدیو و توضیحات آن باید شامل کلیدواژه اصلی و حداقل یک کلیدواژه مرتبط باشد که در اینجا عنوان فایل همان کلیدواژه اصلی شما خواهد بود.
مرحله ۹: یک الگوی نشانه گذاری درست را در نوشتن توضیحات سئو شده برای محصول به کار بگیرید.
الگوی نشانه گذاری (Schema Markup) یا نتایج پربار یکی از راه های جدید برای جلب توجه در نتایج جستجوها و دور کردن این توجهات از رقبا است.
این روش به شما شانس جلب بخش بزرگی از ترافیک بازدیدها را می دهد حتی اگر رتبه شما نزدیک به صدر رتبه ها نباشد.
در اینجا نشان داده ایم که الگوی نشانه گذاری در صورت استفاده درست از آن به چه شکلی است:
این نتایج به طرز شگفت آوری حاصل انجام مراحل ۸ و۹ در انتهای صفحه نخست هستند.
آن ها تنها نتایجی بودند که با به کارگیری درست الگو به دست آمدند و به سرعت هم توجه من را به خود جلب کرد. همین شگفت انگیز بودنش را نشان می دهد.
به کارگیری الگوی نشانه گذاری می تواند درابتدا کاری خسته کننده باشد اما به محض اینکه تعدادی از محصولاتتان را به درستی بهینه سازی کردید انجامش به مراتب آسان تر می شود.
بسته به پلتفورمی که در آن فعالیت دارید از قبیل ووکامرس، شاپیفای، آمازون و غیره افزونه ها و برنامه هایی در دست خواهید داشت که به شما برای گذر از این فرایند کمک می کنند.
سایت آمازون تا زمانی که به آن ها اطلاعات درستی برای استفاده بدهید می تواند فهرست بندی های خود را بهینه کند.
کلید اساسی در اینجا اطمینان یافتن از این موضوع است که شما امتیازدهی ستاره ای، نظرات کاربران و قیمت را به کار بسته باشید.
این ها ۳ ناحیه مهم هستند که مصرف کننده ها رویشان متمرکز می شوند و می توانند به طرز قابل توجهی نرخ بازگشت سرمایه شما را افزایش دهند.
مرحله ۱۰: به کارگیری تگ های باز متاگراف (Open Graph meta) یا نمودارهای متا
نمودار باز واکنش شبکه های اجتماعی به الگوریتم های موتور جستجو است که نشان دهنده نتایج پربار هستند و باعث می شوند شما و محصولتان بین تعداد زیادی از نتایج برجسته شوید وقتی که محصولاتتان در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود یا در تبلیغات شبکه های اصلی اجتماعی نشان داده می شود.
مجددا تاکید می کنیم که این یک مرحله اضافی است و با اینکه ضرورتا روی رتبه بندی شما در موتور جستجو اثر نمی گذارد اما روی نرخ کلیک بر لینک و نرخ های تبدیل شما اثرگذار است و در عین حال اطلاعات بیشتری در رابطه با صفحات محصول شما در اختیار الگوریتم های موتور جستجو می گذارد.
مرحله ۱۱: نظرات مشتریان و امتیازدهی به محصول را در توضیحات مربوط به محصول بگنجانید.
در بخش زیرین محتوایی که شما در صفحات محصول منتشر کرده اید ناحیه ای است که مشتریانتان می توانند به طور طبیعی کلیدواژه هایی برای شما ثبت کنند.
چیزی که شما موقع بهینه سازی توضیحات محصولتان از لحاظ سئو خواهید یافت این است که شما شروع به کسب رتبه بر اساس کلیدواژه های منتخبتان خواهید کرد اما در عین حال بر اساس خیل عظیمی از سایر کلیدواژه ها که بهشان فکر نکرده بودید رتبه بندی خواهید شد.
این کلیدواژه های دیگر همان هایی هستند که نرخ بالاتر تبدیل را برایتان به همراه دارند چون آن ها عمدتا افرادی را هدف قرار می دهند که فعالانه به دنبال راهکار برای حل مشکلشان هستند.
همچنین در این نقطه است که گنجاندن بخش مربوط به نظرات مشتریان در صفحات وظایف شما را دوچندان خواهد کرد.
نه تنها مشتریان بالقوه می توانند نظرات درج شده را ببینند و در مورد خرید یا عدم خرید از شما تصمیم بگیرند بلکه مشتریان قبلی هم کلیدواژه هایی را خواهند گنجاند که شما در موردشان فکر نکرده بودید.
موتورهای جستجو بر اساس این کلیدواژه ها شما را به صدر فهرست نتایج جستجو پیش خواهد راند چون شانس این مورد بالا است که رقبایتان محصول خود را بر اساس کلیدواژه های دیگر بهینه سازی نکرده باشند.
اگر تا به الان سعی در دریافت نظرات مشتریانتان نکرده اید پس زمان اقدام فرا رسیده است.
مرحله ۱۲: سطح سئوی محصولات را با فروش لوازم مکمل محصول و بیش فروشی محصولات جدید بالا ببرید.
بزرگ ترین اشتباهی که دارندگان فروشگاه تجارت الکترونیک مرتکب می شوند (البته به غیر از فراموش کردن سئوی صفحه محصول) این است که روی گزینه های فروش مکمل و بیش فروشی تمرکز نمی کنند.
وقتی یک مشتری آماده خریدن محصولی است که به دنبالش بوده احتمال اینکه آماده خریداری محصولات مکمل هم باشد بالاتر است.
دانستن اینکه مشتریان چه چیزهای دیگری هم می خواهند بخرند می تواند سرعت فروش انبوه را بالا ببرد و به شما کمک کند تا سایر کلیدواژه های مرتبط را در صفحه همان محصولی که قبلا بهینه کرده اید قرار دهید.
لینک سازی داخلی عامل دیگری است که موتورهای جستجو برای تعیین ارتباط صفحه شما با کلیدواژه های مشخص استفاده می کنند البته به غیر از کلیدواژه هایی که بر اساسشان بهینه سازی انجام داده اید.
پس متصل کردن لینک های مربوط به فروش مکمل و بیش فروشی به یکدیگر میزان ارتباط شما با کلیدواژه هایتان و رتبه بندی شما را برای هر کدام از محصولاتی که معرفی نموده اید بیشتر خواهد کرد.
مرحله ۱۳: فهرست بندی محصولتان را ارتقاء بدهید.
تا بدین زمان بزرگ ترین عامل در کسب رتبه موتورهای جستجو این بوده که بعد از آماده کردن فهرست بندی بهینه شده از لحاظ سئو باید نحوه ارتقاء دادن به این فهرست بندی را بلد باشید.
به صفحات نتایج جستجو در موتورهای جستجو به عنوان یک مسابقه کسب معروفیت نگاه کنید: در این مسابقه این وبسایت های دیگر هستند که برنده را مشخص می کنند.
این یعنی هرچه تعداد سایت هایی که از آن ها به صفحات محصول، صفحات دسته بندی محصول و به ویژه صفحه خانگی خود لینک داده باشید بیشتر باشد در الگوریتم های جستجو بیشتر ظاهر خواهید شد.
شما باید از پذیرش لینک هایی با کیفیت پایین و لینک های سایت هایی که قادر به ارسال ترافیک به شما نیستند خودداری کنید.
این موضوع دارد به یک مشکل جدی در الگوریتم تبدیل می شود بنابراین وقتی محصولاتتان را ارتقاء می دهید باید مطمئن شوید که می توانید ترافیک بازدیدها را از سایتی دریافت کنید که قصد لینک شدن به شما را دارد.
موارد زیادی در تعیین یک لینک با کیفیت دخالت دارد اما محض احتیط تصور کنید که اگر لینک دریافتی شما ترافیک برایتان ارسال می کند پس رتبه اش در مقیاس بندی کیفیت بالا است و مورد توجه موتورهای جستجو نیز خواهد بود..
نوشتن توضیحات سئو شده برای محصول کار چندان دشواری نیست!
اگرچه این کار در ابتدا ممکن است دشوار به نظر برسد اما حقیقت این است که سئو کردن محصول دانش پیچیده ای ندارد.
اگر مراحلی را که در بالا ذکر کردیم دنبال کنید کم کم جزو کارهای ذاتی شما خواهد شد.
اگر همچنان در نوشتن توضیحات سئو شده برای جذب ترافیک بازدیدها دچار مشکل هستید تیم ما می تواند به شما کمک کند تا صفحات محصولتان آماده جذب ترافیک شدیدا سودآور از موتورهای جستجو شود پس شما می توانید روی خدمت رسانی به مشتریانتان تمرکز کنید، نظرات آن ها را جمع کرده و نرخ بازگشت سرمایه خود را به نحو قابل توجهی افزایش دهید.
اگر نیاز به سئو سایت فروشگاهی خود دارید تا محصولات شما فروش بهتری داشته باشند با ما در ارتباط باشید. ( ارتباط با ما )